Ποιοι Είμαστε

Το Blog της εστίασης

Αμαλία Ζένου. Ο άνθρωπος πίσω από την Dining Strategy

H Dining Strategy ξεκίνησε το 2010.  Στο πέρασμα των χρόνων συνεργάστηκα με πολλούς πελάτες από τον χώρο της εστίασης και όχι μόνο. Για κάποια χρόνια είχα μία μεγάλη γκάμα πελατών σε διάφορους κλάδους. Συνειδητοποίησα, μερικές φορές με τον δύσκολο τρόπο, όπως μόνο η αγορά ξέρει να σου δείχνει, ότι χρειάζεται να εστιάσεις σε ένα κλάδο, να κάνεις εκεί στρατηγικές συμμαχίες και να γίνεις ειδικός! Αυτό και έκανα τα τελευταία χρόνια, διαλέγοντας τον χώρο της εστίασης. Γιατί? Γιατί το φαγητό είναι μία ιεροτελεστία! Συνδέεται με την ψυχή και μας φέρνει πιο κοντά. Δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα, τα πάντα γίνονται γύρω από ένα τραπέζι. Σεβασμός στην τροφή σημαίνει σεβασμός στον άνθρωπο.

Από το 2017 αποφάσισα να επεκταθώ και On line.

Αυτό γιατί το απαιτούν οι αποστάσεις, που πολλές φορές είναι ανασταλτικός παράγοντας κάποιος να μπορέσει να πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται.

Για να πλησιάσω περισσότερους επαγγελματίες που είναι στο χώρο της εστίασης και θέλουν βοήθεια, αλλά δεν ξέρουν που να την βρουν.

Γιατί υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που μπορώ να δώσω και δεν είναι εύκολο για μένα να βρω τους επαγγελματίες που χρειάζονται διαφορετικά πράγματα με άλλο τρόπο.

Τέλος, γιατί η εποχή μας επιβάλλει ταχύτητα, χαμηλά κόστη και γρήγορες προσαρμογές στα νέα δεδομένα και αυτό ακριβώς έκανα.

Σ’ αυτό το blog θα βρείτε πολλές πληροφορίες, tips, υπηρεσίες που μπορεί να σας χρειάζονται ή όχι. Το σημαντικό είναι να γνωριστούμε και να ξέρετε ότι εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις που σας προβληματίζουν και θα σας βοηθήσουν να γίνεται καλύτεροι και …πλουσιότεροι! Βοηθάω επιχειρηματίες της εστίασης να διπλασιάσουν τον τζίρο τους σε λίγους μήνες, ακολουθώντας 5 βασικά βήματα ανάπτυξης

Είμαι δυνατή στο να καταλαβαίνω την ψυχή της κάθε επιχείρησης, που είναι μοναδική, να βλέπω τι ταιριάζει καλύτερα σ’ αυτή την ψυχή και τι θα την μεταμορφώσει στην καλύτερή της μορφή. Βλέπω αυτό που δεν φαίνεται και το βοηθάω να τελειοποιηθεί και να γίνει ορατό. Μέσα από συγκεκριμένες ενέργειες και πρακτικές εφαρμογές. Είναι η μοναδικότητά μου. Το πως να “σερβίρει” κάποιος επαγγελματικά το μαθαίνει από εκατοντάδες πηγές, το πως να “σερβίρει” βάση της προσωπικότητάς του, όπως ακριβώς ένας οικοδεσπότης τους καλεσμένους του στο σπίτι, είναι κάτι που μπορώ να σας βοηθήσω να το καταλάβετε. Κι αυτή είναι η διαφορά!!

Καλέστε με σήμερα στο 6944145812 ή στείλτε mail στο azenou@diningstrategy.com για μία δωρεάν συνάντηση και δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου ανάπτυξης του καταστήματός σας.

Close